Anmäl intresse

Välkommen till ett unikt boende

Bolivo är ett grönt fastighetsbolag som utvecklar och äger bostäder anpassade för seniorer. Boende hos oss ska uppleva gemenskap och glädje på egna villkor . Vi bygger för dig som är 65+ och vill lämna en bostad som inte längre är ändamålsenlig för att satsa mer på att leva än på att bo.

Bolivo erbjuder ett tryggt, enkelt och socialt rikt vardagsliv i ett hållbart hem – för en högre livskvalitet helt enkelt.

”Vi är stolta över att få vara med och utveckla dessa nytänkande livsstilsboenden med högt ställda hållbarhetsmål som har så mycket att erbjuda de boende”

TINA FRANCKE, LILJEWALL ARKITEKTER

Livet på Österlen

Simrishamn är hjärtat i det natursköna Österlen som erbjuder ett oslagbart utbud av kustnära upplevelser inom mat och kultur. Ett stenkast från både hav och tågstation växer nu ett livsstilsboende för aktiva seniorer fram under namnet Residens Simrishamn. Här erbjuds ett unikt bostadskoncept med havsutsikt för dig som vill ha ett tryggt och bekvämt boende med det lilla extra.

Residens Simrishamn är skapat för dig med utflugna barn, som inte vill ge avkall på kvalitet, men önskar ett bekvämt boende med ledorden – trygghet, glädje och samvaro. I huset planeras sällskapsutrymmen för aktivitet och gemenskap. Det finns till exempel möjlighet att nyttja den gemensamma takterrassen där du kommer att kunna bjuda in vännerna till en härlig grillkväll och njuta av den angränsande parken.

Visionen är att ta fram ett efterfrågebaserat serviceutbud. Bibliotek, klubbrum, hushållsnära tjänster, elbilspool och co-working är exempel på eventuella inslag. I visionen ingår även ambitionen att erbjuda aktiviteter såsom föreläsningar, läsecirkel och träning.

Den Svanenmärkta byggnaden erbjuder ett havsnära boende med ljusa bostäder i genomgående planlösningar. Det kommer att erbjudas större bostadsrätter för den som vill äga och mindre kooperativa hyresrätter där du ges möjlighet att hyra ditt boende samtidigt som du får en stor möjlighet att vara med och påverka.

Hållbara boenden

Residens Simrishamn kommer att vara certifierad enligt Svanens stränga krav när det gäller inomhusmiljö, utfasning av kemikalier i byggnadsmaterial och energisnåla vitvaror som sedan kontrolleras av externa kontrollanter. Residens Simrishamn är mer än bara en miljöcertifierad byggnad. Här tänker vi hållbart även ur perspektiven gemenskap, hälsa och trygghet. Känslan att kunna påverka sitt boende och sin livsstil ska vara centralt.

Vi tror därför på att integrera Bolivos hörnstenar i alla våra boenden. Residens Simrishamn är ett livsstilsboende som erbjuder den boende en vardag präglad av gemenskap och trygghet, service och mobilitet, mat och hälsa samt hållbarhet. Den boende har tillgång till generösa gemensamhetsutrymmen med glashus, odlingslotter och elbilspool. Boendet vänder sig inte bara till dig med stor plånbok och större anspråk utan även till dig som vill hyra och få ett kvalitativt boende med god service.

Galleri

Intresseanmälan

Anmäl intresse för Residens Simrishamn via knappen nedan

Till intresseanmälan