Norrköping

INTRESSEANMÄLAN

Välkommen till Bolivo Norrköping

En ny och sprudlande stadsdel växer fram ur åkerlandskapet strax söder om Vrinnevisjukhuset. I ett lugnt och tryggt område, med närhet till centrum, utvecklar vi Bolivo Norrköping. Vi planerar för 37 lägenheter i tre våningsplan med hiss och rymliga balkonger. Genom en välplanerad gemensamhetslokal i bottenplan, med skyddat läge, erbjuds de boende

möjlighet till gemenskap och en social samvaro samt hjälp och stöd via en av våra trivselvärdar. Här finns kök, kaffe, tidningar, övernattningslägenhet för besökare och elbilspool. Alla våra bostäder är utrustade med ett omfattande skalskydd för en ökad grad av trygghet.

Trygghet, gemenskap och service. Allt paketerat i lägenheter designat av arkitekter.

Föreningen Bolivet

Bolivo är ett boendekoncept för äldre vuxna som vill ha en bostad med det lilla extra. Våra lägenheter är bekväma, trygga och snygga med möjlighet att umgås med nya och gamla vänner – på dina villkor.

Vi har lagt stor vikt vid service och smart design med genomtänkta detaljer som underlättar vardagen och höjer ditt välmående. Tillgång till gemensamma faciliteter och service ser vi som en självklarhet. Vår vision är att det ska kännas tryggt och roligt att bo hos oss – ett boende för livet.

Projektstatus

1. Intresseanmälan
2. Säljstart
3. Byggstart
4. Inflyttning

Området - Björkalund

I närheten av
Bolivo Norrköping

Norrköping C 3 km
Matbutik 600 m
Apotek 600 m
Natur 0 m

Intresseanmälan

BLI MEDLEM OCH SÄKRA DIG EN PLATS I VÅR BOSTADSKÖ
INTRESSEANMÄLAN

Kontakt

Mikael Fritzell

UTHYRNING OCH MARK

070 672 22 33
mikael.fritzell@bolivo.se